Gjuha:
Kėrko: 
 Faqja Kryesore
 Rreth Nesh
 Ēfarė Bėjmė Ne
 Projektet
 Partneriteti
 Te rejat
 Njoftime
 Galeri
 Behu Donator
 Kontakt
Projektet

 

Reduktimi i kimikateve dhe ndotja e burimeve tė ujit tė pijshėm nė komunitetet rurale

Projekti “Reduktimin e kimikateve dhe ndotja të burimeve të ujit të pijshëm në komunitetet rurale në Bosnje-Hercegovinë, Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë dhe Shqipërisë ”
Mbeshtetur : SAICM Quick Start Programi, UNEP 

Partnerët: Gruaja në Zhvillim Shkodër (Shqipëri), Eko Forum Zenica (Bosnje dhe Hercegovinë), Gazetarët për të Drejtat e Njeriut (IRJ e Maqedonisë) 


 

Jemi dhe Ne”-Pėrfshirje Sociale pėr Fėmijėt Romė dhe Egjiptian nė Shqipėri

Fëmijët Romë dhe Egjiptian në Shqipëri, të gëzojnë të drejtat themelore bazë dhe të integrohen në shoqëri siç theksohet edhe në Strategjinë Kombëtare për Romët, me pjesëmarrjen aktive të shoqërisë civile. 

SHIKO MË TEPËR 

KĖSHILLIM DREJT PUNĖSIMIT

Të këshillojmë, asistojmë, mbështesim dhe drejtojmë  të rinjtë që vijnë nga komunitetet në nevojë, nga komunitetet Romë & Egjiptiane, të rinj që jetojnë në kushte të vështira ekonomike.... 

SHIKO MË TEPËR 

NJĖ TJETĖR HAP SĖ BASHKU

Të punojmë në krijimin e një mjedisi që mundëson edukimin gjinor,
trajnimet profesionale dhe lehtëson situatën sociale dhe ekonomike të nënave dhe fëmijëve në territorin rreth Bashkisë së Shkodrës, kryesisht në: Marlulaj, Rrethina, Gruemirë, Komunitetin Romë & Egjiptian etj.


 

NJĖ DERĖ E HAPUR PĖR JU

Ky projekt ka siguruar vazhdimësinë e funksionimit dhe qëndrueshmërinë e ofrimit të shërbimeve sociale pranë qendrës së “Grave dhe fëmijëve në risk”, duke forcuar dhe konsoliduar gjithnjë e më tepër kapacitetet, vijueshmërinë dhe cilësinë e shërbimeve sociale ofruar pranë kësaj qendre.

SHIKO MË TEPËR 

QĖNDRA SOCIALE PĖR GRATĖ DHE FĖMIJĖT NĖ RISK

Përmirësimi i kushteve  të jetesës së grave,fëmijëve dhe familjeve në risk, rritja e aftësive dhe mundësive integruese të  tyre  përmes  ofrimit  të shërbimeve sociale me cilësi të lartë,zhvillimit të  aftësive të tyre personale dhe ndërpersonale...

SHIKO ME TEPER 

THUAJ JO TRAFIKIMIT

Të krijojmë klimën dhe mjedisin i cili favorizon dhe jep shanse për mbrojtjen e grupeve apo komuniteteve që përbën potencial risku ndaj trafikimit të qenieve njerëzore me synim parandalimin e këtij fenomeni në Pukë, Shkodër dhe Malësi e Madhe. 

SHIKO MË TEPËR 

FUSHATĖ SENSIBILIZIMI DHE ASISTENCE PĖR FAMILJET E PĖRFSHIRA NĖ FENOMENIN E GJAKMARRJES

Të asistojmë në  krijimin e një mjedisi paqësor i cili do të ndikojë në zbutjen e fenomenit të gjakmarrjes nëpërmjet punës nga afër në familjet që vuajnë fenomenin e gjakmarjes, duke e prekur nga afër këtë fenomen dhe duke bërë përpjekje maksimale për të zbutur fenomenin dhe pasojat që ai lë në familje dhe në shoqëri.

SHIKO MË TEPËR


FAQJA ĖSHTĖ NĖ PĖRPUNIM

Disa prej  projekteve të GZHSH paraqitur sipas një kronologjie, e cila  qartësisht paraqet shtrirjen në kohë dhe hapësirë të aktiviteteve të organizatës. Së bashku me titujt e projekteve, do të gjeni lehtësisht informacion të mjaftueshëm për të kuptuar mbi partnerët dhe donatorët, fushat e ndërhyrjes, qëndrueshmërinë, angazhimin, përkushtimin, profesionalizmin e organizatës Gruaja në Zhvilim Shkodër ndër vite.