Gjuha:
Kėrko: 
 Faqja Kryesore
 Rreth Nesh
 Ēfarė Bėjmė Ne
 Projektet
 Partneriteti
Donatorėt
Partnerė & Bashkėpunėtorė
 Te rejat
 Njoftime
 Galeri
 Behu Donator
 Kontakt
Partneriteti

PARTNERITETE

Partneriteti ështe një nga vlerat thelbësore, mbi të cilin Gruaja në Zhvillim Shkodër beson dhe si rrjedhim reflektojmë përgjegjshmëri të lartë ndaj mbështetësve, partnerëve dhe bashkpunëtorëve tanë gjithmonë në funksion të përmbushjes së qëllimeve tona të përbashkëta. 

Ne jemi kërkues ndaj vetvetes dhe partnereve përcaktojmë qëllime të larta dhe jemi të përgjegjshëm dhe të përkushtuar për të ecur drejt realizimit të këtyre qëllimeve duke përmirësuar cilësinë e punës tonë ditë pas dite. 

Ne respektojmë dhe vlerësojmë shumë partnerët dhe bashkëpunëtorët tanë, i gëzohemi larmisë dhe punës së bashku, duke besuar se kjo i shërben shumëfishimit të forcës dhe energjisë së punës sonë duke sjellë ndryshime të qëndrueshme në funksion të misionit tonë.


 DONATORËT -


PARTNERË DHE BASHKËPUNËTORË -